• contact@example.com
  • 666 888 0000

Bienvenue sur le site web de Vooruit Molenbeek!

Nous sommes un groupe de Molenbeekois actifs et enthousiastes qui s’engagent politiquement pour une ville solidaire, durable et tolérante. Nous aimons la commune dans laquelle nous vivons et habitons mais nous ne perdons pas de vue les défis auxquels Molenbeek est confrontée.
 
Sinds 2018 heeft Vooruit Molenbeek opnieuw de meerderheid, samen met de PS, in een coalitie met de MR. Met één schepen, één gemeenteraadslid, één OCMW-raadslid en een zeer actieve afdelingswerking met tal van gemotiveerde vrijwilligers, werken we samen aan een betere toekomst voor Molenbeek.
 
Samen streven we ernaar Molenbeek verder te ontwikkelen tot een bloeiende gemeenschap waarin gelijkheid en sociale rechtvaardigheid centraal staan. Ons politiek engagement richt zich op concrete acties om de levenskwaliteit van alle inwoners te verbeteren.
 
Door het opwaarderen van openbare ruimtes, het creëren van een nieuwe wijk en het verbeteren van straten, werken we aan een leefbare en dynamische omgeving. Pleinen worden omgebouwd tot ware ontmoetingsplekken en recreatieruimtes, speeltuintjes worden vernieuwd, geüpdatet en waar mogelijk worden nieuwe speelplekken ontwikkeld.
 
We zetten ons ook  actief in voor het bevorderen van een inclusief en kwaliteitsvol onderwijs en kinderopvang door nauw samen te werken met betrokken instanties en te investeren in de verbetering van de infrastructuur.
 
Samen met iedereen in dit team gaan we voor een nog beter Molenbeek voor IEDEREEN.

 

Saliha Raiss,
Echevin à Molenbeek